A Barcelona nem tervezi még Griezmann eladását – sajtóhír

Antoine Griezmann 2019 nyarán igazolt a Barcelonába, de a bajnokság felfüggesztéséig sem tudott teljes mértékben beilleszkedni új csapatába. Emiatt felmerült már, hogy egy szezon után el is adják, de spanyol sajtóértesülések szerint erre nem fog sor kerülni. 

Antoine Griezmann bár nem játszott nagyon rosszul az első szezonjában eddig a Barcelonában, de azért közel sincs a legjobbjához, és láthatóan szenved megtalálni a helyét a támadóharmadban. A spanyol Marca most azt írja, hogy ez a bizonytalanság azonban nem zavarja a Barcelonát, és a korábbi híresztelésekkel ellentétben nem akarják eladni a nyáron a franciát és a játékos sem akar távozni. Emellett a napokban az a hír is megjelent, hogy Neymarért cserébe odaadnák a PSG-nek, de a spanyol lap szerint ezt sem szeretné a katalán gárda.

Griezmann tavaly nyáron 120 millió euróért érkezett Barcelonába az Atlético Madridból és egy 2024-ig szóló szerződést írt alá. Bár igen nehéz a jelenlegi helyzet miatt előre tervezni a 2020/21-es szezonra, de minden jel arra mutat, hogy a francia támadó szerepel a katalán együttes terveiben, még úgy is, hogy valószínűleg még fog érkezni valaki a támadósorba, hiszen a klub vezetősége tudja, hogy egy teljes szezon kell ahhoz, hogy Griezmann adaptálja a Barcelona játékát.

A szezonban eddig 14 gólt lőtt 37 mérkőzésen, ami egyáltalán nem rossz teljesítmény, de mindenki tudja, hogy ennél azért többre is képes a világbajnok játékos.