Ismét klubváltásra készül az olaszok bajkeverője – sajtóhír

A legfrissebb olasz lapinformációk szerint az aktuális idény végeztével ismét elhagyni készül aktuális csapatát a rutinos olasz támadó…

Nicoló Schira, a La Gazzetta dello Sport újságírója a játékosügynök Mino Raiolával való kapcsolatára hivatkozva, megerősítette, hogy a jelenleg az olasz bajnokságban (Serie A) kiesőjelölt Brescia csapatában játszó Mario Balotelli szolgálataiért a török Galatasaray csapata egy 2+1 éves szerződéssel jelentkezett be.

A 29 esztendős csatár múlt nyáron három év után tér vissza Olaszországba, miután az iránta komolyan érdeklődő brazil Flamengo csapata helyett végül a Brescia ajánlatát fogadta el, amely városban a gyermekkora nagy részét töltötte, és szülei jelenleg is a városban élnek. Hiába a romantikus visszatérés, a csapat a Serie A kényszerszünetében az utolsó helyet foglalja el, Balotelli pedig mindössze ötször volt eredményes az idényben.

Balotelli az előző három szezont a francia első osztályban (Ligue 1) töltötte, két és fél idényen át az OGC Nice játékosa volt, tavaly tavasszal pedig az Olympique de Marseille soraiban vétette észre magát, ahol 12 bajnoki mérkőzés alatt nyolcszor tudott eredményes lenni.

A Galatasaray személyében a negyedik ország kilencedik különböző csapatában próbálhatná ki magát az egykori botrányhős.