Új csapata már mezszámot tartogat a City legendájának – sajtóhír

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Dél-amerikai sajtóértesülések szerint könnyen elképzelhető, hogy a Manchester City klubrekordere rövidesen vissza fog térni hazájába korábbi egyesületéhez…

Az argentin bajnokságban (Superliga) szereplő Independiente csapatánál továbbra is töretlenül bíznak benne, hogy Sergio Agüero a nemzetközi kupasorozatokból kizárt Manchester City együttesének elhagyását követően mielőbb visszatérhet hozzájuk. A csapat kispadjára a közelmúltban kinevezett egykori csapattárs, Lucas Pusineri is erről beszélt:

“Nagyon bízom benne, hogy egyszer a vezetőedzője lehetek. Csapattársak már voltunk korábban, jól ismerjük egymást, kiváló embernek tartom őt. Néhány hónappal ezelőtt már beszélgettünk erről, a döntés az övé, mindenesetre a 10-es számot megtartjuk a részére.”

Agüero annak idején, 2006-ban távozott Európába, öt éven át erősítette az Atlético Madrid gárdáját, 2011 óta pedig a City alkalmazásában áll, ahol minden sorozatot figyelembe véve 368 mérkőzésen 254 gólt szerzett a klub színeiben, és közben az angol bajnokság (Premier League) valaha volt legjobbjai közé emelkedett. A kétszeres U20-as világbajnok Agüero a Cityben négy bajnoki címet és egy FA-kupát nyert.

A korábbi híresztelések szerint leigazolása iránt volt csapata, az Atlético is fogékony lenne, míg Lionel Messi hívására a Barcelona is reális opciónak tűnhet számára.

Az argentin labdarúgással kapcsolatos további, naprakész hírekért kövesd folyamatosan a Futballtangó oldalt!