A PSG védőjét szeretné leigazolni a Tottenham – sajtóhír

Francia és spanyol sajtóértesülések szerint már nincs esély arra, hogy Thomas Meunier szerződését meghosszabbítja a PSG, ezért csapna le rá a Tottenham.

Thomas Meunier szerződése a nyáron jár le a PSG-nél, és nem úgy tűnik, hogy ajánlanának neki egy újat, legalábbis ezt állítja a spanyol AS. A belga válogatott játékos legutóbb arról beszélt, hogy az a célja, hogy Párizsban maradjon, de egyre biztosabb, hogy ez nem így fog történni.

Ezt a francia L’Equipe is megerősítette, sőt arról is ír, hogy a Tottenham lecsapna az ingyen igazolható védőre. Az információik szerint a londoni klub a napokban már lépéseket is tett az ügy érdekében, ráadásul Meunier is szívesen játszana együtt válogatottbeli csapattársával, Toby Alderweirelddel.

A két lap szerint azonban a Borussia Dortmund is érdeklődik a játékos iránt, mert ha Achraf Hakimi visszatérne a Real Madridba, akkor az ő helyére hoznák a belgát.

Meunier 2016 óta a PSG játékosa, azóta 128 mérkőzésen lépett pályára minden sorozatot figyelembe véve, és 13 gólt és 21 gólpasszt jegyzett.