MU: már tárgyalnak a Real középpályásának ügynökével

Továbbra is az egyik legforróbb átigazolási téma a Real Madrid két kegyvesztett sztárjának jövője. Bale kapcsán ugyan még nagy a bizonytalanság, de Jamesről már vannak fejlemények.

Többször is írtunk már James Rodriguez, illetve Gareth Bale helyzetéről Madridban. Az biztos, hogy a klub mindkettőjüktől szeretne mihamarabb megszabadulni – előbbi pedig sajtóhírek szerint Angliával szemezget.

A Sport arról ír, hogy a kolumbiai játékos ügyeit intéző Jorge Mendes már hozzálátott a klubkereséshez: a Manchester Uniteddel vette fel a kapcsolatot, akiket érdekelheti is a középpályás. 2017-ben James egyszer már megegyezett mindenben a Vörös Ördögökkel – csak a két klub nem tudott megállapodni, ezért nem jött össze akkor az átigazolás. Most azonban sokkal rugalmasabb lesz majd a Real Madrid.

Sőt, arról is lehetett olvasni, hogy Jamest bevonhatnák egy másik ügyletbe: a Realnak jelenleg túl drága lenne Paul Pogba, ugyanakkor ha odaadnák érte cserébe Jamest, akkor kedvezőbb lenne a helyzetük. Ez is egy olyan opció, amit figyelni kell majd a nyár folyamán.