Eladó a Barcelona kapusa – sajtóhír

Spanyol sajtóinformációk szerint a Barcelona vezetősége egy év után máris készen áll eladni brazil kapusát a következő átigazolási időszak során…

A Mundo Deportivo értesülései szerint a Barcelona együttese megfelelő ajánlat esetén eladhatja a múlt nyáron igazolt Netót, miután a klub azt tervezi, hogy a B csapat kapus, Inaki Pena lesz jövőre az első csapat cserekapusa.

A 30 esztendős brazil hálóőr múlt nyáron 26+9 millió euró ellenében csatlakozott a gránátvörös-kékekhez a Valencia csapatától, miután Jasper Cillessen búcsút intett a katalán sztárcsapatnak, ám a rutinos portás a szezon eddig eltelt szakaszában mindössze négy tétmeccsen jutott szóhoz. Neto korábban a Valenciát megelőzően a Fiorentina és a Juventus alkalmazásában is megfordult, a brazil válogatott kapuját egy alkalommal védhette eddig.

Sokkal nagyobb kérdés lehet az első számú kapus kiléte a Barca háza táján, mivel Marc-André ter Stegen szerződéshosszabbítása körül egyelőre eltérőek az álláspontok, és bizonytalanná vált a német sztárkapus jövője a katalán gárdánál.