A belga szövetségi kapitány friss infókat adott Hazard sérülésével kapcsolatban

Eden Hazard még márciusban esett át egy bokaműtéten, a felépüléséről pedig a belga válogatott szövetségi kapitánya, Roberto Martínez adott némi információt.

Roberto Martínez arról számolt be a minap, hogy Eden Hazard felépülése nagyon jól halad, és semmilyen komplikáció nem lépett fel a műtét után. 

A belga szélső még februárban szenvedett súlyos bokasérülést a Real Madrid Levante elleni 1-0-ás veresége alkalmával, miután több hónap után tért vissza egy másik sérülésből. Hazard-t márciusban megműtötték az Egyesült Államokban, és úgy volt, hogy már csak a szezon végeztével épül fel, ebbe viszont beleszólt a koronavírus járvány.

Martínez most pozitív hírekről számolt be a játékos felépülésével kapcsolatban a belga sportsajtónak.

“Úgy tudom, hogy szépen gyógyul. Már közel jár ahhoz, hogy akár futhasson is, hiszen nem volt semmilyen komplikáció sem a műtét közben, sem pedig utána. Minden jól ment az operáció során, és az utána következő négy és öt hétben is. Tudjuk, hogy erősebben fog visszatérni. Emellett szerencsénk is volt, hogy a műtét még a koronavírus-járvány előtt megtörtént, különben nem tudtuk volna Madridon kívül kezelni. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan már edzhet is.”

Hzarad nyáron igazolt a Real Madridba, de az első szezonját végig sérülések kísérték, így nem mutathatott meg sokat abból, hogy miért is fizettek érte a Chelsea-nek 100 millió eurót.