Real Madrid: Kölcsönbe küldik a legújabb sztárigazolást! – Sajtóhír

A madridi sportsajtó szerint a télen nagy reményekkel szerződtetett brazil Reinier bemutatkozása tovább várat majd magára a blancók első csapatában, hiszen úgy tűnik, elsőre kikölcsönöznék az ígéretes jövő előtt álló brazil fiatalt.

A Marca című sportnapilap szerint a kölcsönjáték viszont nem éri majd meglepetésként Reiniert, hiszen az átigazoláskor a klub és a játékos megállapodott abban, hogy fejlődése érdekében a 18 esztendős középpályás kölcsönbe kerül.

Kérőkből vélhetően nem lesz hiány, ám a Real szeretné, ha Spanyolországban, elsősorban a La Ligában maradna Reinier, de ‘egy megfelelő ambíciókkal rendelkező másodosztályú klub’ is szóba jöhet.

Egyébként pedig az utóbbi időben amúgy sem áll távol a Real Madridtól, hogy kölcsönbe küldje fiatal játékosait, akik Martin Ödeggard, Achraf Hakimi vagy Takefusa Kubo példájából kiindulva bizony hasznos játékperceket szerezhettek, és érettebb játékosként térhetnek vissza.

A Marca azért halkan megjegyzi azt is, hogy a blancók keretében a három úgynevezett ‘nem EU-s hely’ már így is foglalt (Vinícius Junior, Rodrygo és Éder Militao miatt), akikhez ugye a nyáron csatlakozni készül a fentebb említett Kubo is … A klub pedig ezt a közel sem elhanyagolható tényezőt nem hagyhatja figyelmen kívül kerete kijelölésekor… Reinier pedig szintén ‘elvinné’ a három hely egyikét…