Tucatnyi játékost árul a Barca a járvány miatt – sajtóhír

Angol lapértesülések szerint a Barcelona együttese legalább nyolc játékost adhat el a koronavírus-járvány miatti gazdasági válságban angol csapatok részére a következő átigazolási időszakban…

A Mirror információi szerint a Barcelona együtteséből szinte minden játékos átadólistára kerülhet a következő nyári átigazolási időszak alkalmával, mert a katalán óriás a megszokott anyagi színvonal fenntartása érdekékben jelentős bevételekhez szeretne jutni.

A szigetországi forrás úgy tudja, hogy az érinthetetlen Lionel Messi és Marc-André ter Stegen kivételével szinte bárkit szélnek ereszthet a Barcelona, az első csapatból nyolc olyan játékost konkrétan is megneveztek, akik hamarosan elhagyhatják a klubot.

Az eladásra szánt játékosok között található a világbajnok Antoine Griezmann és Samuel Umtiti, a korábbi Liverpool-sztárok, Luis Suárez, Ousmane Dembélé és Philippe Coutinho, a rutinosabbak közül Ivan Rakitic és Arturo Vidal, valamint a saját nevelésű Sergi Roberto búcsújára is sor kerülhet. Emellett pedig az utánpótlásban szereplő, értékesebb játékosok is piacra kerülhetnek.

Az eladásokra egyelőre nem azért lenne szükség, mert a Barca a járvány miatt válságba került volna, hanem azért, hogy továbbra is meg tudják szerezni a klub által hosszabb ideje kiszemelt játékosokat, Neymart és/vagy Lautaro Martínezt