A Tottenham is kivetné hálóját az AS Roma támadójára – sajtóhír

Ugyan a jelenleg őt foglalkoztató együttes a kölcsönszerződés után véglegesíteni akarja az AS Roma támadóját, a legfrissebb sajtóinformációk szerint a Tottenham is szívesen látná soraiban a cseh csatárt…

A LaRoma24 információi szerint a jelenleg Patrik Schick játékjogát kölcsönző RB Leipzig mellett a Tottenham csapata is szeretné leigazolni a tehetséges cseh támadót az AS Roma együttesétől.

A 23 esztendős támadót három évvel ezelőtt a Sampdoriától igazolta a fővárosi alakulat, s a”Farkasok” színeiben 57 mérkőzés alatt nyolc gólt szerzett, ám képtelen volt állandó játéklehetőséget követelni magának több tréner irányítása alatt, ezért a mostani szezonra kölcsön adták őt a lipcseieknek. A német klub 29 millió euró ellenében véglegesítheti Schicket a “Farkasoktól”, azonban a forrás szerint ennyit a londoni gárda is hajlandó lenne kifizetni érte.

Schick az idei szezonban 15 bajnoki mérkőzésen hétszer tudott eredményes lenni a Bundesliga kényszerszünete alatt a harmadik helyezést birtokló Leipzig színeiben, ezzel a csapat második legeredményesebb játékosa a távozni készülő Timo Werner mögött.