A Barcelona féltucat játékost ajánlott fel kiszemeltjéért – sajtóhír

A legfrissebb katalán lapértesülések szerint a Barcelona továbbra is első sorban játékosokat szeretne adni a hosszú ideje kiszemelt csatárért cserébe, nem a kivásárlási árat fizetné ki…

A katalán Sport információi szerint a Barcelona csapata hat játékost is felajánlott az Inter vezetőségének, hogy közülük kedvére válogassanak a Lautaro Martínez megszerzésére irányuló játékoscserés üzletben. A helyi forrás úgy tudja, hogy a Blaugrana elöljárói Samuel Umtiti, Junior Firpo, Nelson Semedo, Arturo VidalRafinha és Jean-Clair Todibo szolgálatait ajánlották fel a milánóiaknak az argentin csatár 111 millió eurós kivásárlási árának csökkentésére.

A 22 éves támadó már régóta a katalán óriás kiszemeltjei közé tartozik, azonban sem múlt nyáron, sem pedig januárban nem tudtak megállapodni a milánói klubbal az átigazolásáról, ismét akcióba lépnének érte.

Martínez minden sorozatot figyelembe véve 16 találatot szerzett az idei szezonban az Inter színeiben, azok után, hogy az első európai szezonjában 9 gólig jutott, és a hírek szerint Lionel Messivel mindketten nagyon szívesen szeretnének egy klubban játszani. A tehetséges csatár az Inter előtt nevelőcsapatában, az argentin Racing Club színeiben tevékenykedett, 2018-as debütálása óta pedig 17 mérkőzésen 9 gólt szerzett az argentin válogatottban.