Egyre közelebb kiszemeltjéhez a Barcelona – sajtóhír

Spanyol lapértesülések szerint már csak az utolsó simítások vannak hátra a Barcelona várva várt nagy üzlete előtt…

A Marca értesülései szerint a Barcelona csapata egyre közelebb áll ahhoz, hogy hamarosan megszerezze Lautaro Martínez játékjogát az olasz bajnokságban szereplő Inter együttesétől, miután az argentin támadó kizárólag náluk szeretné folytatni pályafutását.

A katalán óriás nem akarja teljes egészében kifizetni a csatár 111 millió eurós kivásárlási árát, hanem a lap szerint nagyjából 60 millió euró mellett további játékosokat adna a milánóiaknak Nelson Semedo, Arturo Vidal, Jean-Clair Todibo, Junior Firpo, Samuel Umtiti és Carles Alena közül.

A 22 éves argentin csatár már régóta a katalán óriás kiszemeltjei közé tartozik, azonban sem múlt nyáron, sem pedig januárban nem tudtak megállapodni a milánói klubbal az átigazolásáról, ismét akcióba lépnének érte.

Martínez minden sorozatot figyelembe véve 16 találatot szerzett az idei szezonban az Inter színeiben, azok után, hogy az első európai szezonjában 9 gólig jutott, és a hírek szerint Lionel Messivel mindketten nagyon szívesen szeretnének egy klubban játszani. A tehetséges csatár az Inter előtt nevelőcsapatában, az argentin Racing Club színeiben tevékenykedett, 2018-as debütálása óta pedig 17 mérkőzésen 9 gólt szerzett az argentin válogatottban.