Szerződést hosszabbíthat a Juventus sztárja! – sajtóhír

A nyár folyamán majdnem elhagyta az „Öreg Hölgyet”, ám a legfrissebb értesülések szerint mostanra kész arra is, hogy hosszútávon elkötelezze magát a klubhoz Paulo Dybala.

Dybalát 2015 nyarán szerződtette a Juventus 40 millió euróért. Azóta összesen 216 mérkőzésen lépett pályára a Juve színeiben, ezeken pedig 91 gólt és 36 gólpasszt ért el. A szurkolók egyik nagy kedvencévé avanzsált az argentin játékos, aki tavaly kis híján Angliába szerződött.

Azóta megváltozhatott a véleménye, ugyanis a legfrissebb sajtóhírek szerint kész meghosszabbítani a szerződését. A La Gazetta dello Sport értesülései alapján a 26 esztendős futballista kontraktusát 3 évvel toldhatják meg, így 2025 nyaráig biztosan a klub kötelékébe tartozna, hacsak ki nem vásárolják. A lap szerint fizetése is emelkedhet, amely jelenleg 7,5 millió euró/év.

Dybala ebben a szezonban 34 találkozón kapott szerepet. Ezeken a meccseken 13 alkalommal talált a hálóba és 12-szer szolgálta ki társait. Piaci értékét a mértékadó transfermarkt 72 millió euróra becsüli.