Cristiano Ronaldo a PSG-ben folytathatja pályafutását!

Az olasz sportsajtó szerint a Juventus és a Paris Saint-Germain együttese egy egetrengető transzfer végrehajtására készül a közeljövőben. Állítólag a veterán, már 35 esztendős Cristiano Ronaldo cserélhet klubot hamarosan!

A ma megjelenő Gazzetta Dello Sport szerint egyáltalán nem véletlenek mostanság a PSG elnökének, Nasser Al-Khelaifinek szép és dicsérő szavai, Cristiano Ronaldot illetően. Állítólag a párizsi klubvezér pályafutása alkonyához érve szeretné magukhoz csábítani az ötszörös aranylabdást.

Az olasz sportnapilap már egészen konkrét összegekkel is szolgál. Szerintük ugyanis a portugál támadó 60-70 millió euróért cserébe igazolhat a PSG-hez, amely nagyon is jutányos ár lenne a kiöregedőben lévő sztárért, akiért cserébe két évvel ezelőtt még 115 milliót fizettek ki a Real Madridnak.

Persze úgy szép az élet, ha zajlik, és meglepődnénk, ha az állandóság híveként ismert Ronaldo oly’ könnyen belemenne egy újabb klubváltásba. Sőt, állítólag a madeirai származású gólgép a Juventus játékosaként is be akarja söpörni a Bajnokok Ligája-győzelmet, illetve be kívánja érni Lionel Messit az Aranylabdák (6) számában