Barca: Újabb honfitárs támogatja Lautaro szerződtetését!

Úgy tűnik, Lionel Messi és a válogatott szövetségi kapitánya után kis túlzással egész Argentínában támogatja Lautaro Martinez Barcelonába szerződését.

Legújabban a korábbi La Liga játékos, a 38 esztendősen még mindig aktív (az argentin másodosztályú Quilmesben – a szerk.) Mariano Pavone fogalmazta meg véleményét a témában.

“Lautaro a tökéletes választás! Remekül illeszkedne a Barca keretébe, hiszen technikás, ráadásul erőteljes csatár is. Ha tank-ra van szükség elől, ő még azt is megoldja.” – Idézi a Radio Marca a Betis korábbi támadóját.

“Látom őt Luis Suárez helyén. Sajnos Suárez már nem lesz fiatalabb, viszont a hozzá nagyon is hasonló stílusú Lautaroé a jövő!” – Folytatta Pavone, akinek szavára már csak azért is érdemes lehet adni, mert Lautaro Martinez csapattársa volt az argentin Racingnál.

“Emlékszem az első meccsére. Diego Militot váltotta. Elképesztően energikus volt, valósággal új lendületet adott a csapatnak. Azóta is minden olyan természetesnek és könnyűnek tűnik, amikor az ő játékát nézem. Ráadásul gólerős játékossá érett, remekül teljesített az Interben!”