Két kulcsjátékosával megkezdi a tárgyalásokat a Barca! – sajtóhír

A koronavírus-járvány enyhülése után a Barcelona újrakezdi a tárgyalásokat játékosaival. Elsőként a gárda talán két legfontosabb tagjával Lionel Messivel és Marc-André ter Stegennel szeretnének dűlőre jutni.

A Mundo Deportivo értesülései szerint a Barcelona legfontosabb céljának jelenleg azt tartja, hogy két kulcsjátékosa szerződését meghosszabbítsa. Ez a két futballista Lionel Messi és ter Stegen. Az argentin zseninek jövő nyáron, míg a német hálóőrnek két év múlva jár le a kontraktusa a katalán klubbal.

A Barca vezetősége úgy véli, hogy eme két játékos köré kell építeni a csapatot, éppen ezért az ő ügyükkel szeretnének leginkább foglalkozni. Marc-André ter Stegen esetében már beszámoltunk arról, hogy a portás jelenlegi közel 5 milliós éves fizetésének a háromszorosát szeretné kapni, amellyel a legjobban fizetett játékosok közé kerülne a gárdán belül.

A portál szintén tudni véli, hogy amennyiben sikerül megegyezni a két klasszissal, úgy a következő két játékos, akiknél gyorsan pontot szeretnének tenni az ügy végére, az a több sztárcsapat által körbeudvarolt Ansu Fati, és Nelson Semedo, akinél még nem tudni, hogy a nyáron megy vagy marad.