Az Intertől igazolna az Atalanta! -sajtóhír

Fiatal tehetséggel erősítené meg keretét az Atalanta. A bergamói együttes az Intertől igazolna, méghozzá a támadószekcióba. A milánói gárda hajlana is Sebastiano Esposito értékesítésére, ám csak bizonyos feltételekkel.

A jövő egyik nagy ígéreteként tartják számon Sebastiano Espositot. Az olasz nemzetiségű tehetség 2014 óta az Inter korosztályos csapatait járta végig és a tavalyi évben már be is mutatkozhatott a felnőttcsapatban. A 17 esztendős játékos ebben a szezonban már kisebb-nagyobb szerephez is jutott az Inter csapatában. Antonio Conte 11 mérkőzésen biztosított számára 281 játékpercet, amelyet ő eddig 1 góllal hálált meg.

A Sky Sport legfrissebb értesülései alapján az olasz támadóra kivetette hálóját az Atalanta együttese. A bergamói alakulat szeretné Espositoval megerősíteni a támadósorát és több játéklehetőséget biztosítanának számára. A portál szerint az Inter is hajlana játékosa értékesítésére, ám csak visszavásárlási opcióval engedné el tehetségét.

Sajtóhírek szerint Esposito nemrégiben visszautasította az Inter szerződéshosszabbítási ajánlatát. Jelenlegi kontraktusa még két évig köti a milánói klubhoz. Piaci értékét a mértékadó transfermarkt 9 millió euróra becsüli.