Átigazolások: Londonból játékosokat is adnának Coutinhóért! – Sajtóhír

A Philippe Coutinho-saga legújabb részeként felmerült, hogy a brazil középpályás megszerzéséért az angol Tottenham együttese csereüzletet ajánlana az FC Barcelonának.

Mint ismert, a 28 esztendős játékost nem marasztalja kölcsönszerződése után a Bayern München; és már sokszor leírtuk mi is, hogy Coutinho lényegében Barcelonában is létszámfeletti játékos, így minden jel szerint új csapatot kereshet magának a nyáron.

A Tottenham és José Mourinho érdeklődéséről már nem először hallani, viszont a legújabb hírek szerint is komolynak tűnnek a londoniak szándékai.

A katalán Sport című napilap az angol sportsajtóra hivatkozva arról ír, hogy Coutinhóért a Tottenham játékosokat is adna, mégpedig Tanguy Ndombélét és Toby Alderwireldet.

Kérdés persze, hogy mit szólna a Barca egy ilyen cseréhez melynek keretein belül egy hosszabb ideje formán kívül futballozó középpályást, és egy 32. életévében járó középhátvédet kapna (…) A Sport meg is jegyzi, hogy a katalánok inkább eladni, mint elcserélni szeretnék Coutinhót, akire egészen biztosan eseménydús átigazolási időszak vár majd.