Real Madrid: Zidane szerint tökéletesen kezdtek!

A Real Madrid trénere, Zinedine Zidane abszolút elégedetten értékelte csapata Eibar elleni teljesítményét. 

“Remekül kezdtük a találkozót, és az első félidőben nagyon jól futballoztuk. A szünet után ugyan már voltak nehézségeink, például már nem voltunk annyira élesek, mint az első játékrészben. Összességében úgy gondolom, megfelelően alkalmazkodtunk a helyzethez, a felkészülés során mindent meg is tettünk, hogy így legyen.” – Kezdte Zidane gondolatmenetét a meccs utáni sajtótájékoztatóján.

“Nézők  nélkül nem könnyű játszani, de könnyen lehet, hogy a szezon végéig ez már így lesz. El kell fogadnunk ezt a tényt, és a legjobbunkat nyújtani!” – Folytatta Zidane, aki a La Liga feszített tempójával sem akart sokat foglalkozni.

“Ez ellen nem tehetünk semmit. Olyan a sorsolás, amilyen. Mindig is mondtam, hogy a bajnokság során mindenkire szükségünk van. Most ez fokozottan igaz. Örülök az öt cserelehetőségnek, hiszen így még pihenőt is adhatok egy-egy játékosomnak. Csütörtökön megint 10 órakor játszunk, bármit is szeretnénk, elkerülhetetlen, hogy ne így legyen!”

Meccs utáni értékelésében a blancók trénere aki kitért külön jó pár játékosa, mint például a hosszú idő után visszatérő Marco Asensio vagy Eden Hazard teljesítményére is.

“Tudtuk, hogy Hazard nincs 90 perces állapotban, még dolgoznia kell ezen. Egy órát játszott, jól mozgott, élvezte a játékot, és akár ő is szerezhette volna Ramos gólját. Ahogy a csapat, úgy Hazard teljesítményével is elégedett vagyok… Külön öröm, hogy most már Asensio is visszatért. Jó állapotban van, számolhatok vele is, de nem szeretnénk semmit sem siettetni. Ma még korai lett volna játszania.” – Így Zidane.