Az Inter így kötne üzletet a Barcával!

Katalán lapinformációk szerint az Inter lejjebb adta korábbi igényeit gólerős támadója ellenértékét illetően, így akár hamarosan létrejöhet a várva várt üzlet a Barcelonával…

A katalán Sport információi szerint a 111 millió eurós kivásárlási ár helyett Inter csapata 85 millió euró és Junior Firpo játékjoga ellenében lenne hajlandó elengedni argentin támadóját, Lautaro Martínezt a a fiatal csatár iránt már hosszú ideje érdeklődő Barcelona gárdájához.

A 22 éves argentin csatár már régóta a katalán óriás kiszemeltjei közé tartozik, azonban sem múlt nyáron, sem pedig januárban nem tudtak megállapodni a milánói klubbal az átigazolásáról, ismét akcióba lépnének érte. Martínez minden sorozatot figyelembe véve 16 találatot szerzett az idei szezonban az Inter színeiben, azok után, hogy az első európai szezonjában 9 gólig jutott, és a hírek szerint Lionel Messivel mindketten nagyon szívesen szeretnének egy klubban játszani.

A tehetséges csatár az Inter előtt nevelőcsapatában, az argentin Racing Club színeiben tevékenykedett, 2018-as debütálása óta pedig 17 mérkőzésen 9 gólt szerzett az argentin válogatottban.