Az Arsenal két kulcsember jövőjéről is döntött – HIVATALOS

Az utóbbi időben több mint hullámzóan teljesítő Arsenal gárdája a szerdai napon négy játékosával kapcsolatban is bejelentést tett…

Az Arsenal szerdai bejelentése értelmében újabb egy évvel meghosszabbította az utóbbi időszakban rengeteg kritikát kapó brazil hátvédje, David Luiz szerződését a csapatnál, valamint Dani Ceballos kölcsönzését az idény végéig hosszabbították meg a Real Madridtól. Továbbá a londoni gárdánál hosszútávú megállapodást kötöttek Pablo Marival és Cedric Soaresszel.

A rutinos brazil védő sosem volt igazán az “Ágyúsok” szurkolóinak kedvence, hiszen miután a városi rivális Chelsea-től érkezett, jelentős hátrányt kellett ledolgozniuk a szemükben, azonban a pályán nyújtott teljesítménye ugyancsak hagyott kívánni valót maga után. Az internet pedig valósággal felrobbant az Arsenal-drukkerek dühétől és/vagy trollkodásaitól a bejelentést követően.

A 33 éves Luiz az aktuális évadban eddig 33 tétmeccsen játszott, a Realtól bérelt Ceballos 26 találkozón jutott lehetőséghez, a szintén spanyol Pablo Mari három meccsen jutott szóhoz, az ugyancsak télen megszerzett portugál Soares pedig nem lépett még pályára a csapat mezében.