Angliából igazolna védőt a Dortmund! – sajtóhír

Angol lapértesülések szerint a Borussia Dortmund az egyik angol kiesőjelölt, a Norwich City gárdájától igazolna középhátvédet.

Ben Godfrey a Norwich City futballistája. A 22 esztendős játékost 2016-ban igazolták le a “Kanárik”, akik később egy évre kölcsönadták a Shrewsbury gárdájának. Ebben a szezonban viszont már a Norwich egyik meghatározó játékosának számít a középhátvéd, ugyanis minden sorozatot figyelembe véve 28 találkozón kapott szerepet.

Ugyan a kelet-angliai gárda tűnik a legbiztosabb kiesőnek a Premier Leagueből, Godfrey teljesítményére mégis felfigyeltek  topcsapatok. Angol lapértesülések szerint a szigetországból az Arsenal és a Tottenham szállna harcba érte. A legfrissebb fejlemények alapján viszont külföldi kérője is akadna a futballistának, méghozzá a Borussia Dortmund. A német együttes kész lenne kifizetni a 25 millió fontot, amelyet a “Kanárik” szeretnének érte kapni, ám a két londoni együttes sem mondott még le róla, ami még feljebb srófolhatja az árát.

Godfreyt jelenlegi kontraktusa 2023 nyaráig köti kenyéradójához. A mértékadó transfermarkt a hátvéd piaci értékét 10,5 millió fontra teszi.