Real Madrid: koronavírus gyanúja miatt hagyta ki az edzést Vinícius Junior

Vinícius Juniornak ki kellett hagynia a mai edzést, mert van esély arra, hogy elkapta a koronavírust. 

A Real Madrid vezetőedzője, Zinedine Zidane a holnapi, Alaves elleni mérkőzés előtti sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy miért kellett kihagynia Viníciusnak a mai edzést, és a kilátások nem túl jók. A francia tréner elárulta, hogy a kötelező koronavírusteszt, amelyet két nappal a következő mérkőzés előtt el kell végezniük a játékosokon, a brazil szélsőnél “nem lett jó”.

“Ez nem jelenti azt, hogy elkapta a koronavírust, de néha a tesztek hibát produkálnak, ezért újat kell csinálni. Ma reggel végeztük el a második tesztet, amelynek délután lesz eredménye. Nincsen probléma, és a legvalószínűbb, hogy holnap már velünk lesz.”

A Real Madridnál egy másik játékost is elkülönítettek, Luka Jovic személyében, miután a hétvégén meglátogatta egy szerb barátja, akit a klub orvosai azonnal koronavírus-tesztnek vetettek alá, a teszt pedig pozitív eredményt hozott. A szerb támadó első tesztje negatív lett.

Zidane-nak nincs könnyű helyzete, hiszen Viníciuson és Jovicon kívül nem számíthat szinte a teljes védelmére sem, tehát Marcelora, Ramosra, Carvjalra és Nachóra sem. Hazard azonban ma már teljes értékű edzésmunkát végzett.