MLS: újabb csapatot zártak ki a bajnokságból

Az FC Dallas után a Nashville SC csapatát is kizárták az MLS küzdelmeiből. Tennessee-beli csapat is a koronavírus fertőzött játékosai miatt lett kizárva.

“Vissza kellett léptetnünk a Nashville csapatát, az MLS is Back Tournament folytatásától. A csapat a pozitív tesztek miatt nem tudott edzeni, amióta megérkeztek Orlandóba.” – mondta Don Garber, az MLS komisszárja.

A nashville-i csapatban 9 koronavírusos játékost is találtak.

Az MLS magyar idő szerint, ma hajnalban indult újra. A csapatok Orlandóban, Disneylandben küzdenek meg egymással. A Baráth Botond és Sallói Dániel személyében két magyar játékost is foglalkoztató Kansas City, majd magyar idő szerint 13-án hajnali 2-kor lép először pályára.

Az Egyesült Államokban továbbra is óriási gondot okoz a koronavírus-járvány. Az országban már több mint 3 millió igazolt fertőzöttet regisztráltak és több mint 130 ezren életüket vesztették a vírus miatt. Ennek ellenére a sportélet lassan újraindul Amerikában. Az MLS után az MLB (baseball bajnokság) is elindul, magyar idő szerint 24-én hajnalban, az NBA újraindításán is gőzerővel dolgoznak és a jelek szerint az NFL alapszakasza is elrajtolhat szeptemberben.