Real Madrid: Ceballos most már akár maradna is Londonban?

A blancók kölcsönjátékosként az Arsenalnál szereplő Dani Ceballos a minap a Sky Sportsnak beszélt jövőjéről, nyitva hagyva egy nem is olyan kiskaput a londoni folytatást illetően.

“Jelen pillanatban csak is az Arsenalra gondolok, és arra, hogy a hátralévő pár meccsünkön minél sikeresebbek legyünk!” – Kezdte gondolatmenetét Ceballos, aki elárulta, hogy a korábbiakkal ellentétben már nem feltétlenül szeretné elhagyni Mikel Arteta csapatát.

“Az az igazság, hogy boldog vagyok az Arsenalnál. Sok tapasztalatot szereztem itt az elmúlt egy évben. Egy új bajnoksághoz, két új edzőhöz, mindkétszer két új játékstílushoz kellett alkalmazkodnom. Úgy érzem a végére ez sikerült, és élvezem is a futballt. Szívesen maradnék, ugyanakkor a jövőmről a Real Madrid dönt majd.” – Folytatta Ceballos, megjegyezve még, hogy a Reallal nem beszélt az esetleges folytatásról.

“A szezon végeztével sem fogok idegeskedni, még úgy sem, hogy nem tudom, mik a Real Madrid szándékai. A családommal és a hozzám közeli emberekkel ugyan úgy le fogok ülni, hogy megvitassuk, mi lenne a legjobb döntés számomra.” – Így a 23 esztendős középpályás.