Az Interben köthet ki a Barcelona középpályása!-sajtóhír

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona együttese kész megválni Rafinhától. A hírek szerint az Interben köthet ki a középpályás.

Rafinha 2007 óta tartozik a Barcelona kötelékébe, ahol fokozatosan végigjárta a lépcsőfokokat. A felnőttek közé 2013-ban került fel, de állandó helyet nem tudott kiharcolni magának a katalán sztárcsapatban. A Barca többször is kölcsönadta a középpályást, aki szerepelt az Interben, valamint kétszer a Celta Vigoban is.

Ahogy arról már beszámoltunk, a gránátvörös-kékek a nyáron kiárusítást tarthatnak, hiszen készek akár egy tucat játékosuktól is megválni. Ezen a listán szerepel Rafinha is, akiért a sajtóhírek szerint két klub is érdeklődik, méghozzá az a két együttes, ahol korábban már szerepelt kölcsönben. A Mundo Deportivo értesülései alapján a Celta Vigo tett egy 10 millió eurós ajánlatot a középpályás játékjogáért, amit a Barcelona visszautasított, mivel 16 millió eurót szeretnének legalább kapni. A spanyol szaklap beszámolója szerint ezt az összeget az Inter hajlandó lenne kifizetni, így visszatérhet a fekete-kékekhez, ahol 2018 januárja és júniusa között szerepelt.

Rafinha ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 33 meccsen kapott lehetőséget a Celta Vigo színeiben, amelyeken 4 gólt szerzett és 2 gólpasszt osztott ki. Szerződése jövő nyárig köti a katalán klubhoz. Piaci értékét 9,5 millió euróra becsüli a transfermarkt.