Eldőlhetett Camavinga sorsa – sajtóhír

Spanyol sajtóértesülések szerint a Rennes fiatal tehetsége, Eduardo Camavinga nem igazol el a nyáron, amit a klub elnöke, Nicolas Holveck erősített meg.

Camavingát több európai topklubbal is szóba hozták már, többek között a Real Madriddal, a Bayern Münchennel és a PSG-vel is. Nicolas Holveck klubelnök azonban a legutóbbi, RMC Sportnak adott interjújában azt nyilatkozta, hogy meg van győződve arról, hogy a nagy klubok úgy sem fognak sok pénzt elkölteni a következő transzferidőszakban, ezért biztos, hogy a 17 éves tehetségük sem fog menni sehová.

“Nem hiszem, hogy sok reményt kellene fűzni a soron következő átigazolási időszakhoz. A nagyobb klubok sokat vesztettek a veszélyhelyzet alatt, így mindenekelőtt nem kell nagy igazolásokra számítani ezen a nyáron. Ha elég szerencsések vagyunk, akkor automatikusan bejutunk a BL-be, ami növeli az esélyünket a piacon. Ha nem, akkor biztos, hogy nem lesz távozó játékosunk. A valóság az, hogy a Real Madrid és a Bayern sem lesz hajlandó 70 milliót adni Camavingáért jelenleg, köszönhetően a gazdasági helyzetüknek, amit a koronavírus okozott.”