La Liga: Újabb játékos kapta el a fertőzést!

A spanyol bajnokságban (La Liga) egy újabb játékos produkált pozitív koronavírustesztet. Az eset a Sevillánál történt, amelyről a klub közleményt adott ki.

Azt követően, hogy a tegnapi nap folyamán a Real Madrid futballistájáról, Mariano Diazról kiderült, hogy koronavírus fertőzött, a mai nap egy újabb csapatnál, a Sevilla együttesénél is pozitív tesztet produkált az egyik játékos. Az andalúz klub közleményt adott ki az esettel kapcsolatban:

Azt követően, hogy vasárnap a játékosokon és a stáb tagjain elvégeztük a koronavírusteszteket, a vizsgálat azt mutatta, hogy az egyik futballista pozitív eredményt produkált. A fertőzött játékos tünetmentes, jól érzi magát és elszigetelten tölti idejét saját otthonában. A klub azonnal értesített minden sport és egészségügyi szervezetet az esettel kapcsolatban. Az edzéseket a csapat felfüggesztette és szigorúan követi az ilyenkor érvénybe lépő előírásokat. Az eset óta a teljes stábon és a játékosokon két újabb tesztet végeztek el, amelyből az első mindenkinél negatív eredményt hozott. A második tesztről a csütörtöki nap folyamán tudunk tájékoztatást adni. A játékosok visszatérnek az egyéni edzésekhez, amint a második kör eredménye is negatív lesz.

A Sevilla a következő mérkőzését az AS Roma gárdájával vívja meg az Európa Liga nyolcaddöntőjében. A találkozót augusztus 6-án rendezik meg.