A Liverpoolból erősítene az Aston Villa!-sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Aston Villa gárdája a Liverpoolban szereplő Divock Origivel erősítené meg támadósorát.

Divock Origi 2014 nyarán került a Liverpool együtteséhez, akik 12,6 millió eurót fizettek érte a Lille csapatának. A belga támadó azóta szerepelt kölcsönben a Lille és a Wolfsburg gárdájánál is. A “Vörösöknél” nem tudott magának állandó helyet kiharcolni a kezdőben, általában Jürgen Klopp is egyfajta szupercsereként számít rá.

A legfrissebb sajtóhírek szerint a belga játékos megelégelte ezt a szerepet és inkább egy olyan helyre igazolna, ahol állandó kezdőként számolnak vele. Ebben nyújthat neki segítséget az éppen bennmaradó Aston Villa gárdája, ahol a vezetőedző, Dean Smith a nyári átigazolási időszakban a támadósor megerősítését tűzte ki legfőbb célul.

Origi ebben a szezonban összesen 42 találkozón léphetett pályára, ám mindössze 1426 perc jutott neki. Ez idő alatt 6 gólt szerzett és 4 előkészítést vállalt magára. Szerződése 2024 nyaráig köti a Liverpoolhoz. Piaci értékét a mértékadó transfermarkt 16 millió euróra becsüli.