A Dortmund kölcsönvenné a Real Madrid brazil titánját – sajtóhír

A német és a spanyol sajtó is arról számolt be, hogy a Borussia Dortmund csapata kölcsön akarja venni a Real Madrid brazil tehetségét…

A Bild és a Mundo Deportivo egymástól függetlenül egyaránt beszámolt róla, hogy a Borussia Dortmund 1+1 évre kölcsön szeretné venni a Real Madrid januárban szerződtetett 18 éves brazil támadó középpályását, Reinier Jesúst.

Az ifjú karmester a brazil bajnokság 2019-es kiírásában 14 mérkőzés alatt hat gólt szerzett a bajnok Flamengo színeiben, miközben állandó tagja volt a brazil U17-es válogatottnak. Reinier brazil bajnokként és Libertadores-kupa-győztesként érkezett a Realhoz, ahol hatalmas potenciált látnak benne, azonban tavasszal egyelőre még a spanyol harmadosztályban szereplő Real Madrid Castilla csapatában szerepelt, és három mérkőzésen két gólt lőtt.

Annyi biztos, hogy a “királyiak” nyitottak lennének az ifjú zseni kölcsönadására, hogy tovább fejlődhessen, és a harmadik vonalnál biztosan erősebb lenne, ha a Bundesliga ezüstérmesénél pallérozódhatna tovább, jó eséllyel mindkét klub profitálhatna az üzletből.