Átverte a Laziót David Silva!

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Lazio együttesének sportigazgatója, Igli Tare szerint David Silva átverte őket, amikor a Real Sociedadhoz igazolt.

Mint arról beszámoltunk, hiába tűnt úgy sokáig, hogy David Silva a Lazioban folytatja pályafutását, végül a spanyol Real Sociedadhoz igazolt. Ezzel kapcsolatban a Lazio nemtetszését fejezte ki, ugyanis Igli Tare, a római alakulat sportigazgatója szerint a spanyol játékos nem értesítette őket arról, hogy meggondolta magát, így ők az internetről tudták meg, hogy Silva a baszk együtteshez írt alá:

Nagyon tisztelem David Silvát, mint játékost. Ugyanez már nem mondható el az emberi oldaláról.

Az biztos, hogy a világ- és kétszeres Európa-bajnok futballista anyagilag a rosszabb ajánlatot fogadta el, mivel a Lazio hajlandó lett volna számára éves szinten 4 millió eurós fizetést adni, továbbá magángépet, sofőrt és egy igen drága lakhelyet is biztosítottak volna számára. A hírek szerint Silva azért választotta a Sociedadot, mivel szívesebben tért haza Spanyolországba 10 év légióskodás után.

A 34 esztendős középpályás tehát visszatért a La Ligába, ahol korábban már játszott az Eibar, a Celta Vigo és a Valencia színeiben. Annyi biztos, hogy a Laziotól nem fog szobrot kapni a történtek után…