Bayern: Hansli Flick a Lyon ellen sem lassítana!

Megtartotta ilyenkor szokásos, meccs előtti sajtótájékoztatóját a bajorok trénere. Hansli Flick kihangsúlyozta, hogy az FC Barcelona kiütése után sem lassíthatnak a tempójukon, ugyanakkor tisztelniük kell az “óriásölő” Olympique Lyont. 

“A döntőbe akarunk jutni, ehhez azonban ki kell ejtenünk egy nagyon jó Olympique Lyont. Ugyan olyan intenzitással kell futballoznunk, mint a Barcelona ellen is tettük. Nem lassíthatunk a tempónkon! Bízom a csapatomban, a játékosaim nagyon koncentráltak, ami engem is megnyugvással tölt el !” – Idézi a Bayern honlapja a vezetőedző sajtótájékoztatóján elhangzottakat.

Hansli Flick többször is kihangsúlyozta a médiaeseményen, hogy bár magabiztosak, minden tiszteletük az Olympique Lyoné, amely együttes páratlan menetelést folytat idén az elitsorozatban.

“Mivel egy meccsen dől el a továbbjutás, A Lyon által képviselt minőség még inkább aggodalomra adhat okot. Két olyan csapatot ejtettek ki, amely együtteseket sokan a Bl-döntőjébe vártak. A Bajnokok Ligája idei óriásölői! Szervezett csapat ellen játszunk, olyan ellen, amely rengeteget fut, szervezetten védekezik, és még elől is minőség futballra képes. Rudi Garcia remek taktikus, kiválóan felkészíti csapatait. Nekünk a legjobbunkat kell nyújtanunk, és bizonyítanunk kell a pályán, hogy készen állunk a feladatra!” – Így Hansli Flick.