Chelsea: 10 napon belül megköttethet a nyár gigaüzlete

A Chelsea határidőt tűzött ki a Leverkusen támadója, Kai Havertz megszerzésére. Ennek hátterében az is áll, hogy más klubok is képbe kerültek a játékos kapcsán.

Augusztus 28-án kezdi az alapozást a Leverkusen – addig mindenképp szeretné lezárni Havertz szerződtetését a Chelsea. Az angolok már hetek óta szórakoznak a német csatár leigazolásával, de ilyen tempóban soha nem zárul le az ügy – kellett egy határidő. Ráadásul azért is fontos ez, nehogy útközben olyan csapatok is kedvet kapjanak a licitáláshoz, mint a Real Madrid.

Az angol sajtó szerint a Kékek már mindenben megegyeztek a játékossal – egyedül a Leverkusennel kell dűlőre jutniuk a mocskos anyagiak terén. Havertz ha minden jól megy, 5 éves szerződést köthet majd a londoni klubbal. A németek 90 millió font körül szeretnének keresni, a Chelsea 70 milliót ajánl – nagyjából itt állhat most a kötélhúzás.

A Chelsea rajta kívül egyébként több más játékos is kiszemelt. Ziyech és Werner már korábban aláírt, érkezhet viszont még úja kapus, védő és középpályás is – nagy lesz a jövés-menés Lampard együttesénél.