Az AS Roma veteránja is elkapta a koronavírust

Ahogy az olasz csapatok megkezdik a felkészült a következő idényre, és a játékosok átesnek a kötelező koronavírus-teszteléseken, ahogyan arra sajnos számíthattunk, ismét egyre több játékosnál diagnosztizálják a fertőzést…

 

Az elmúlt idényt az olasz bajnokság (Serie A) ötödik helyén záró patinás AS Roma csapatának rutinos cserekapusa, Antonio Mirante közösségi oldalán keresztül erősítette meg, hogy a minap pozitív koronavírus-tesztet produkált.

“Szeretném elmondani, hogy rendben vagyok. Elkülönítettem magam másoktól és remélem, hogy mihamarabb felépülök és elkezdhetem a közös felkészült a csapattársaimmal.”

A 37 éves hálóőr az elmúlt bajnoki idényben öt mérkőzésen kapott lehetőséget, melyek közül kettőn nem kapott gólt. A korábban a Juventusnál nevelkedő veterán Mirante 2018 óta szolgálja a “Farkasokat”, azt megelőzően hosszú éveket töltött el a Parma és a Bologna alkalmazásában, és több mint 300 Serie A-s mérkőzésen védett.

Olaszországban a február vége óta tartó koronavírus-járvánnyal összefüggésben 35 412-en vesztették életüket és több mint 255 ezer pozitív tesztet végeztek el.