Lecserélte ügynökét a Barcelona tehetsége

Katalán sajtóinformációk szerint Lionel Messi fivérét Cristiano Ronaldo ügynökére cserélte a Barcelona tehetséges játékosa, ami finoman szólva is komoly kérdéseket vet fel a jövőjét illetően…

A Mundo Deportivo beszámolói szerint a Barcelona szupertehetsége, Ansu Fati lecserélte eddigi ügynökét, Rodrigo Messit, és a továbbiakban immár a portugál Jorge Mendes képviselheti az érdekeit. A tapasztalt portugál ügynök olyan klasszisokkal dolgozik, mint Cristiano Ronaldo vagy Ángel Di María.

A korábbi híresztelések arról szóltak, hogy a Barca hallani sem akar a 17 éves tehetsége eladásáról, és az új szerződés megkötésén dolgoznak vele, azonban a klub vezetésének egészen biztosan nehezebb dolga lesz Fatival új megállapodást tető alá hozniuk úgy, hogy a rutinos Mendes képviseli a futballista érdekeit. Nyilván azért korai lenne még találgatni a távozását, de a portugál mágus egy igazi nagyágyú a szakmában, aki képes a lehető legtöbb kisajtolni ügyfele javára a klubjától.

A Bissau-guineai származású bal szélső az első idényében hét bajnoki és egy BL-találatot regisztrált a Barca színeiben, miközben időről időre a katalánok kezdőcsapatában is lehetőséghez jutott, és a szakemberek egytől egyig rendkívül fényes pályafutást jósolnak számára.