Már vannak érdeklődők a Manchester United középpályása iránt

Habár tavaly írt alá egy hosszú távú szerződést a klubbal, úgy tűnik távozni fog Andreas Pereira a nyáron a Manchester United együttesétől.

A belga utánpótlás-válogatott, de később brazil felnőtt válogatottá váló Andreas a mögöttünk hagyott szezon első felében még fontos láncszem volt Ole Gunnar Solskjaer együttesében. Bruno Fernandes érkeztével azonban szerepe egyre inkább kisebb lett, így érdemesebb lenne más kluboknál szétnézni.

A norvég menedzser szeretné őt a klubnál tartani, de nem tud garantálni számára játékperceket. Jól jönne a MU-nak a rotációban egy hosszú szezon során a középpályára, de ez a szerep nem biztos, hogy a játékosnak is megfelel majd.

A 24 éves futballista a PSV neveltjeként, még 2012-ben került a Manchester United akadémiájára. Azóta kétszer is kölcsönadták – a Granada és a Valencia közül főleg utóbbinál villantott nagyot -, idővel pedig az első csapatban is helyet követelt magának. Az áttörés azonban elmaradt a részéről, így már nem nélkülözhetetlen. Jó ajánlat esetén megválnának tőle.

Az ESPN szerint a Velancia és a Benfica érdeklődik a leginkább iránta – mind a kettő jó célpont lehet Pereira számára.

A Manchester United olyan játékosoktól is megválhat a nyáron, mint Rojo, Smalling, vagy Phil Jones. Lingard és Dalot esetében arra készülnek, hogy megtartják őket, de jó ajánlat esetén mindenképp elgondolkoznak majd.