A Barca középpályásával erősítene a Lazio!-sajtóhír

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Lazio együttese a Barcelona középpályását, Rafinhát nézte ki.

Olasz és spanyol források szerint a Lazio legújabb kiszemeltje a középpálya megerősítésére a Barcelona játékosa, Rafinha. A beszámolók alapján a katalánok szeretnének is megválni a spanyoltól, de legalább 12 millió euró ellenében.

A római alakulatnak azért lenne szüksége egy új középpályásra, mert nemrég hoppon maradtak David Silvával, aki végül a Real Sociedad gárdájához csatlakozott. A Lazio így Rafinhát nézte ki helyette erősítésként, aki számára nem ismeretlen terep a Serie A, tekintve, hogy 2018 első felében az Internél szerepelt kölcsönben. Egyes sajtóhírek szerint a milánói fekete-kékek sem tettek le még arról, hogy végleg megszerezzék a középpályást, így a Lazionak igyekeznie kell, ha nem akar ismét lemaradni egy kiszemeltjéről.

Rafinha az előző szezonban kölcsönben szerepelt a Celta Vigonál, amelynek színeiben 30 mérkőzésen lépett pályára. Ez idő alatt 4 gólt és 1 gólpasszt ért el. Szerződése jövő nyáron jár le a katalán sztárcsapatnál. Piaci értékét a transfermarkt 9,5 millió euróra teszi.