Newcastleben kötött ki a Milan által is kiszemelt középpályás!-Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Newcastle United bejelentette, hogy leigazolták a korábbi Burnley játékost, Jeff Hendricket.

Hendrick 2016 nyarán került a Burnley együtteséhez, amelynek színeiben 4 év alatt 139 mérkőzésen lépett pályára. Ezeken a találkozókon 10 gólt és 7 asszisztot jegyzett. Szerződése idén nyáron járt le, így a szezon végeztével szabadügynökké vált.

Az ír játékos a középpálya minden pontján bevethető, ennek okán hozták szóba korábban például az AC Milannal, ám ő végül Angliában maradt. A Newcastle United együttese ugyanis a mai nap bejelentette, hogy sikerült egyeszségre jutniuk a 28 esztendős középpályással, aki 4 évre kötelezte el magát a “Szarkákhoz”. A szerződés aláírása után az alábbiakat mondta:

Már több mint 100 mérkőzést játszottam a Premier Leagueben, de szerettem volna kipróbálni magam egy másik csapatban is, ahol tovább tudok fejlődni. Ez a környezet nagyon más lesz: az elvárások, a stadion, a közönség és a klub történelme is hatalmas. Igyekszem mindent megtenni, hogy a lehető legjobbamat nyújtsam a pályán és meccsről-meccsre jobb akarok lenni.