Fulham: argentin sztárkapus érkezhet

A Fulham közkedvelt egykori játékosa és jelenlegi menedzsere, Scott Parker egy igazán figyelemre méltó átigazolásra készül. A korábbi angol válogatott középpályás a Tottenham remek cserekapusát, Paulo Gazzanigat csábítaná át a Craven Cottage-ra.

A 28 esztendős Gazzaniga a spanyol Valenciaban nevelkedett, de már 2011-től Angliában légióskodik (Gillingham, Southampton, Tottenham). Igaz, 2016/17-ben kölcsönben visszatért a Spanyolországba, a Rayo Vallecanohoz.

A még mindig csak egyszeres argentin válogatott Gazzaniga immár három éve a Spurs játékosa, ám igazán az elmúlt idényben sikerült megmutatni magát. A dél-amerikai kapus Hugo Lloris sérülése után nem kevesebb, mint huszonöt tétmeccsen kapott lehetőséget.

Állítólag teljesítménye, és várhatóan alacsony kivásárlási ára győzte meg Parkert, hogy megpróbálja rábeszélni Gazzanigat az átigazolásra. Más kérdés, hogy a Fulham kapusai, például az eddigi alapember, Marek Rodak mit szól a pletykához. A huszonhárom éves szlovák portás kassai születésű és nevelésű, de már 2013. óta a Fulham kötelékéhez tartozik.