Inter: Conte leadta az igényét – sajtóhír

Azok után, hogy Antonio Contét megerősítették a posztján, egybehangzó olasz és francia sajtóhírek szerint az Inter vezetőségének tudtára adta, hogy mely játékossal szeretné megerősítené csapatát a nyári átigazolási időszak során…

 

A francia és az olasz sajtó képviselői is beszámoltak arról, hogy Antonio Conte kijelentette az Inter vezetősége felé, hogy szeretné ha a milánói klub megszerezné számára a Tottenham keveset foglalkoztatott tavalyi rekordigazolását, Tanguy Ndombelét.

A 23 éves kongói származású francia válogatott középpályást a tavalyi szezonban 48 tétmérkőzésen lépett pályára, s fiatal kora ellenére az Olympique Lyon kirobbanthatatlan alapemberének számított. Múlt nyáron klubrekordot jelentő, 62+10 millió euró ellenében szerződött a Spurshöz, ám az első idénye felejthetőnek bizonyult. Ősszel sérüléssel bajlódott, majd Mourinho kinevezése sem segítette a boldogulását, a 2019-2020-as szezonban mindössze 21 bajnokin jutott szóhoz, a kényszerszünetet követő újrakezdés óta csupán kétszer lépett pályára csereként.

Ennek ellenére a Spurs nyíltan nem árulja őt, de a szigetországi sajtó szerint megfelelő ajánlat és pótlás ellenében hajlandóak lehetnek megválni tőle.

Az Inter a közelmúltban Christian Eriksen személyében már igazolt egy középpályást az Észak-londoniaktól, aki januárban a szerződése lejárta előtt fél évvel, áron alul tette át székhelyét a Giuseppe Meazzába.