Real Madrid: Carvajal már a visszavonulást tervezgeti

Egyetlen, leverkuseni szezontól eltekintve az egész eddigi pályafutását a Real Madridban töltötte Daniel Carvajal. A 28 éves védő részes volt a „Királyiak” magunk mögött hagyandó évtizedének az összes sikerében. És már most komolyan tervezi a hátra lévő idejét.

A Leganés-i születésű Carvajal oszlopos tagja a Real Madridnak, Zinedine Zidane mindig is a fontosabb játékosok között számolt vele. A huszonnégyszeres válogatott védő szerződése a 2022-es idény végéig érvényes a fővárosiakkal. Sőt, legutóbbi hosszabbítására is még 2017-bne került sor, szóval nem mondható, hogy gyakori vendég lenne a vezetőség színe előtt a klubházban.

Természetesen Carvajal számára hamarosan kijár majd egy új megállapodás, amely lépés felé most meg is tette a lépést egy érzelmes hűségesküvel:

„Szeretnék a blancoktól nyugdíjba menni. Mindent megnyertem a klubbal, nehéz lenne többet kérni, de szeretném megnyerni az ötödik Bajnokok Ligájámat. Nem könnyű itt barátkozni. Leverkusenben, ahol az átlagéletkor 23 év volt, könnyebb volt, mert ugyanazok voltak a hobbijaink, és nem volt feleségünk és gyerekeink. Madridban mindenkinek meg van a saját élete, és ez egy olyan klub, ahol sok minden más mellett ilyenekre már nincs időnk.”

– utalt Carvajal, a Bayer Leverkusenben töltött 2012/13-es évére.