A PSG-ből szemelt ki középpályást a Juventus – sajtóhír

Olaszország vezető sportlapjai szerint az újonnan kinevezett Andrea Pirlo rövidesen egy újabb középpályást szándékozik igazolni a Juventus csapatához…

A Corriere dello Sport és Sky Sport Italia egymástól függetlenül egyaránt beszámolt róla, hogy a Juventus újdonsült vezetőedzője Andrea Pirlo komoly hangsúlyt fektet a torinói gárda középpályájának megerősítésére, ennek érdekében szívesen látná csapatában az argentin Leandro Paredest.

A 26 éves védekező középpályás másfél évvel ezelőtt 40 millió euróért cserébe igazolt a Zenittől a PSG-hez. A BL-döntős párizsi csapat elmúlt, csonka szezonjában 33 mérkőzésen lépett pályára, míg az előző idény második felében 22 fellépés jutott neki.

A 24-szeres argentin válogatott Paredes számára egyáltalán nem ismeretlen a Serie A mezőnye, hiszen a Chievo Verona, az AS Roma és az Empoli színeiben korábban 2014 és 2017 között már szerepelt Olaszországban.

Ahogyan arról beszámoltunk, az olasz rekordbajnok már nagyon közel áll a Schalke 04 amerikai tehetsége, Weston McKennie szerződtetéséhez, valamint hamarosan tető alá hozhatják Manuel Locatelli leigazolását a Sassuolótól és egy játékoscsere keretein belül Thomas Partey játékjogára is lecsapnának az Atlético Madridtól.