A Juventusnál köthet ki a Lyon sztárja – sajtóhír

Folytatná agresszív politikáját az átigazolási piacon az Andrea Pirlo személyében a közelmúltban új vezetőedzőt kinevező olasz rekordbajnok…

 

A francia Footmercato ugyanis úgy tudja, hogy a Juventus együttese immár előrehaladott tárgyalásokat folytat az Olympique Lyon 22 éves középpályása, Houssem Aouar megszerzése érdekében, akinek leigazolását a tervek szerint akár napokon belül bejelenthetik. Bonyolíthatja a transzfer nyélbeütését, hogy a tehetséges játékos elkapta a koronavírust, és a válogatott keretéből is kikerült.

A 22 éves algériai származású francia támadó középpályás a 2016-2017-es szezonban debütált az OL első csapatában, majd szezononként több mint 40 tétmeccset vállalt klubja színeiben. Az elmúlt két idényben jegyzett hét-hét találatát a 2019-2020-as kiírásban a csonka szezon ellenére felülmúlta – minden sorozatot figyelembe véve 9 gólig jutott.

Ahogyan arról beszámoltunk, az olasz rekordbajnok már nagyon közel áll a Schalke 04 amerikai tehetsége, Weston McKennie szerződtetéséhez, valamint hamarosan tető alá hozhatják Manuel Locatelli leigazolását a Sassuolótól és egy játékoscsere keretein belül Thomas Partey játékjogára is lecsapnának az Atlético Madridtól.