Beárazta az Inter a középpályását – sajtóhír

Olasz sajtóinformációk szerint az Inter hajlandó lenne a nyári átigazolási időszak alatt megválni rutinos középpályását, akit a közelmúltban már több angol csapat is kiszemelt magának…

 

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato portál értesülései szerint az Inter együttese nagyjából 20 millió euró ellenében hajlandó lenne eladni létszámfelettivé váló középpályását, Matías Vecinót, akit az elmúlt hetekben leginkább a Manchester United és az Everton csapataival boronáltak össze.

A 29 éves uruguayi válogatott középpályásnak a mostani volt a harmadik szezonjaaz Internél, az aktuális kiírásban 20 bajnoki és négyBL-mérkőzésen lépett pályára, összességében pedig 96 pályára lépést számlál a milánói klub szerelésében. Hazáján kívül eddig csak Olaszországban játszott, 2013 óta légióskodik a csizmában: az Inter előtt a Fiorentinában, és tőlük kölcsönben az Empoli és a Cagliari együtteseiben szerepelt.

Vecinót 2022-ig köti még szerződés az olasz bajnoki kihívóhoz, ám Antonio Conte irányítása alatt már nem mindig számított első számú opciójának posztján, az olasz válogatott egykori középpályása sokkal inkább favorizál helyett fiatalabb játékosokat.