Juventus: máris visszaszereznék Keant Angliából

Ugyan túl sok siker nem érte az Everton játékosaként, azért még így is alapember lett szinte azonnal Moise Kean. Az olasz válogatott támadó tavaly nyáron igazolt a Juventus-tól Liverpoolba, potom 27,5 millió euróért. Állítólag Andrea Pirlo most vissza szeretné csábítani őt.

Tavaly nyáron komoly meglepetést okozott, hogy a több játéklehetőségre vágyó Moise Keant elengedte a Juventus. A torinóiak ráadásul viszonylag áron alul adták el az Evertonnak a 20 éves tehetséget. A kétszeres válogatott támadó azonban egyelőre nem találta meg a számításait a kékmezeseknél, lévén huszonkilenc bajnoki meccsén mindössze két-két gólt és gólpasszt ért el.

A Corriere di Torino szerint a Juventus a második olaszországi szezonjára készülő Aaron Ramsey-t küldenék vissza a Premier Leauge-be.A walesi csillag tavaly érkezett az Arsenaltól, ám ingyenes érkezése ellenére sem igazán lett a szurkolók kedvence. A találgatás szerint a két játékos tulajdonképpen helyet cserélne egymással az öltözőkben, lévén értékük nagyjából megegyező.