BL: “az egyik legnehezebb ellenfelet kapta a Dinamo”

Az Index.hr cikkéből az is kiderül, hogy a zágrábiak abban bíztak, hogy a fehérorosz Dinamo Bresztet kapják majd, amely eddig az Asztanát és a Sarajevót búcsúztatta, ehelyett azonban a Ferencváros lesz az ellenfelük, amellyel tavaly is találkoztak a selejtezőben.

Bruno Petkovic: „Jó ellenfél, korábbról már ismerjük egymást. Igyekszünk minél jobban felkészülni a budapesti találkozóra, hogy aztán ott legyünk a rájátszásban. Nem lesz könnyű, de bízok a Dinamo erejében, megyünk tovább!”

Amer Gojak: „A hír, hogy a Ferencváros lesz az ellenfelünk, Szarajevóban érkezett hozzám, ahol a válogatott labdarúgók gyülekeznek. Nem éppen egy könnyű ellenfél, de ebben a szakaszban már nincsenek gyenge ellenfelek. A találkozót Budapesten rendezik meg, ami a vendéglátó malmára hajtja a vizet, de volt már erre példa, és mindannyian emlékezünk, milyen eredménnyel zárult az a mérkőzés. Komolyan kell hozzáállni a találkozóhoz, jól fel kell készülnünk, és hinnünk kell magunkban.”

Dominik Livakovic: „Sokkal jobban is járhattunk volna a sorsoláson, de ezen most már kár keseregni. A Ferencváros egy komoly csapat, hazai pályán lépnek pályára, úgyhogy mindenképpen nehéz lesz. Igaz, tavaly is hasonló volt a helyzet, mégis sikerült továbbjutnunk, arra a budapesti találkozóra valamennyien emlékszünk. Optimista vagyok, bízok a Dinamo győzelmében.”

Petar Stojanovic: „A Ferencváros volt egyike azon kluboknak, amelyeket szerettünk volna elkerülni. Évről évre jobbak, és az is biztos, hogy a tavalyi eredmény miatt különösen motiváltak lesznek. Ettől függetlenül, mi tisztában vagyunk a képességeinkkel, és egy jó felkészüléssel, megfelelő mértékű önbizalommal és óvatossággal úgy gondolom, sikerül bejutnunk a rájátszásba, mivel ott van a helyünk.”

Lovro Majer: „Alázatosnak kell lennünk, maximálisan tisztelni kell az ellenfelet, jól fel kell készülnünk és tovább kell jutnunk. Határozottan hiszek a továbbjutásban, amely remélem ezúttal kevesebb stresszel jár majd annál, ami a Kolozsvári CFR ellen volt.”