Szélsőre tett ajánlatot a Bayern München – sajtóhír

A legfrissebb sajtóbeszámolók szerint a Bayern München csapata továbbra sem tett le arról, hogy végleg megszerezze az Inter vb-ezüstérmes szélsőjét…

A Sky Sport Italia beszámolói szerint a Bayern München vezetősége 12 millió euró ellenében végleg meg szeretné vásárolni Ivan Perisic játékjogát az Inter csapatától, azonban a milánói klub elöljárói továbbra is ragaszkodnak az esetében korábban meghatározott, 15 millió eurós eladási árért.

A 31 éves szélső 2015-ben 15 millió euró ellenében szerződött a Wolfsburgtól az Interhez, ennél olcsóbban pedig nem szeretnének túladni rajta. Perisic az első három szezonjában rendszerint a csapat leghasznosabb játékosai közé tartozott előkészítései és góljai révén, azonban a horvát válogatott szélső 2018-2019-es idénybeli teljesítménye csak árnyéka volt korábbi önmagának, így döntöttek múlt nyáron a kölcsönadása mellett.

Perisic a bajorok színeiben minden sorozatot figyelembe véve 35 mérkőzésen nyolc találatot szerzett, négy bajnoki találat mellett háromszor a BL-ben is eredményes tudott lenni.