Az Augsburg gólpasszkirályával erősített a PSV!-hivatalos

A holland bajnokságban szereplő PSV együttese hivatalos fórumain jelentette be, hogy leigazolták az Augsburgtól Phillip Maxot.

A mai nap folyamán a PSV együttese bejelentette, hogy megszerezték Philipp Max játékjogát az Augsburgtól. A holland csapat 8 millió eurót fizetett a védőért. A 26 esztendős futballista 2024 nyaráig kötelezte el magát és az alábbiakat mondta a szerződés aláírása után:

A PSV már hosszú ideje figyelt engem és most itt volt a lehetőségük, hogy megszerezzenek. A csapat stílusa nagyon passzol hozzám. A klub célja minden évben, hogy trófeákat nyerjen, ahogy nekem is. Alig várom, hogy elkezdhessük a közös munkát.

Max 2015-ben került az Augsburg gárdájához a Karlsruhertől. A bajor együttes színeiben összesen 156 találkozón lépett pályára. A balhátvéd nemcsak a védekezésből, hanem a támadásokból is aktívan kivette a részét, amit jelez 15 gólja és 29 gólpassza. Az előző szezonban minden sorozatot figyelembe véve 31 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 8 találatot és 6 asszisztot ért el.