Ramos azt szeretné, hogy ha Messi maradna a Barcában

Most már hetek óta Lionel Messi távozása miatt hangos a sportsajtó, és korántsem tűnik úgy, hogy mostanában lezárulna az ügy. A nagy rivális Real Madrid csapatkapitánya, Sergio Ramos sem akart kimaradni, és elmondta, hogy mi a véleménye az egész üggyel kapcsolatban.

Sergio Ramos jelenleg a spanyol válogatottal készül a Nemzetek Ligájára, és a ma esti, Németország elleni mérkőzés előtti sajtótájékoztatón kérdezték meg arról, hogy mit gondol Messi távozási szándékáról. Talán meglepő lehet, de a Real Madrid csapatkapitánya is azt a véleményt osztja, hogy az argentinnak joga van döntenie arról, hogy hol szeretné folytatni a jövőben, de azért annak örülne a legjobban, ha nem menne sehová.

“Kivívta magának a jogot, hogy döntsön a saját jövőjéről, de nem tudom, hogy ez lenne a legjobb módja ennek. A spanyol futballnak, a Barcelonának és nekünk is az lenne a legjobb, hogy ha maradna. Leo jobbá teszi a spanyol bajnokságot, a csapatát és a Clásicókat is. Mindig a legjobbat szeretnéd legyőzni, és ő pedig a világ egyik legjobbja.”

Messi és a Barcelona helyzete nem hogy javulna, inkább csak bonyolódik. A játékos édesapja és ügynöke, Jorge Messi jelenleg is a vezetőséggel tárgyal fia jövőjéről, és a saját elmondása szerint is nagyon bonyolult lesz megegyezni.