Gaspart: „Messi után Suárez is a maradás mellett dönthet”

Az általában nagyon jól értesültnek tűnő Joan Gaspart ismét egy nagyon megsüvegelendő interjút adott. A Barca korábbi elnöke (2000-2003) volt az első múltkor is, aki azt mondta, hogy Lionel Messi jelenlegi szerződése gyakorlatilag felmondhatatlan.

A ma már 75 esztendős Gaspart továbbra is éléneken foglalkozik a klubot érintő napi hírekkel, bár tevékeny részt nem vállal a Camp Nou életében. A katalán üzletember a Messivel kapcsolatos megjegyzése után lett igencsak népszerű „jós”.

Gaspart most a Radio Kiss Kiss Napoli adásában szólalt meg. Az egykori klubelnök szerint hiába erőteljesek a pletykák Luis Suárez Juventus-hoz igazolásával kapcsolatban, még ebben az esetben sem dőlt el semmi. Bár állítólag Suáreznek maga az új edző, Ronald Koeman adta ki az útját, Gaspart nagyon optimista:

„Suárez a Juventus-ban? Nem tudom, hogy Messi maradása megváltoztathatja-e az uruguayi vagy Koeman véleményét. Ez egy technikai döntés lesz, amelybe nem látok bele. Suárez továbbra is egy csúcskategóriás játékos, aki sokat adhat a Barcelonának.”

– bölcselkedett a korábbi vezető.